Web Analytics

content

content


HomeVervoerWonenReisverzekeringGeld lenenOver onsContact
Verzekeringen vergelijken, afsluiten en direct besparen.
De goedkoopste verzekering afsluiten in 3 simpele stappen.

Direct Berekenen
Wilt u gegarandeerd direct geld besparen op uw huidige of nieuwe verzekering. Wij vergelijken meer dan 95% van de verzekeringen voor u. In één simpele stap direct uw voordeel berekenen.


Direct Vergelijken
U ziet direct welke verzekeraar in uw situatie de goedkoopste verzekeraar is. U kunt bij ons heel eenvoudige vergelijken op basis van premie, dekking of polisvoorwaarden. Gemiddeld kunt u tot wel zo’n € 200,- besparen.


Direct Afsluiten
U kunt bij ons direct de verzekering online afsluiten. De polis kunt u direct per email ontvangen. Het is ook uiteraard mogelijk om de polis per post te ontvangen. U kunt bij ons binnen 3 minuten verzekerd zijn.

Autoverzekering
autoverzekering vergelijken

Direct vergelijken

Motorverzekering
motorverzekering vergelijken

Direct vergelijken

Scooterverzekering
scooterverzekering vergelijken

Direct vergelijken

Fietsverzekering
fietsverzekering vergelijken

Direct vergelijken

Hoe werkt het?
Producten
Klantenservice
Over Netto Direct
Hoe werkt het?
Waarom Netto Direct?
Doordat wij enerzijds zorgen voor de meest scherpe premies en anderzijds een prima service verlenen zijn hierdoor zijn al vele klanten u voor gegaan.

Wij bieden ondermeer goedkope autoverzekeringen aan van de volgende autoverzekeraars: Aegon, Allianz Nederland, Arag, Avero Achmea, Das, Delta Lloyd, Erasmus Verzekeringen, Europeesche, ASR, Goudse, London, Bovemij, Nationale Nederlanden, Generali, Reaal Verzekeringen, Unigarant en Zevenwouden Verzekeringen

Onafhankelijk
Deze website is een onafhankelijk financieel vergelijker. Dagelijkse controleren wij de meest scherpe premies bij elke verzekeraar voor u. Wij bemiddelen in goedkope autoverzekeringen die via internet aangeboden worden. Door deze unieke werkwijze blijven onze kosten heel laag. Onze premies liggen vaak tussen de 10% en 15 % lager dan andere aanbieders.

Vergelijken
Eerst bekijkt u welke verzekering het beste bij u past. Daarvoor moet u een aantal basisgegevens zoals uw leeftijd, gezinssituatie en adres invullen. In onze vergelijking vragen wij soms om meer gegevens, zodat wij u de verzekeringen kunnen tonen die het beste aansluiten bij uw wensen.

U wilt natuurlijk een goede prijs/kwaliteit verhouding. In ons premieoverzicht tonen wij de vijf verzekeringen waarvan wij verwachten dat ze het beste bij u passen tegen een goede prijs.

Afsluiten
Heeft u de beste verzekering gevonden? Dan kunt u deze ook gelijk via Netto Direct.nl afsluiten. Zo heeft u binnen 5 minuten een nieuwe verzekering vergeleken, gevonden en afgesloten. Direct verzekerd, zonder rompslomp!

Autoverzekering
Om een goedkope autoverzekering te vinden kunt u hier autoverzekeringen vergelijken en iedere autoverzekering online afsluiten. Vergelijk online meer dan 40 aanbieders.

Brommerverzekering
Op zoek naar een goedkope brommerverzekering? Vergelijk dan hier de belangrijkste brommerverzekeraars en sluit de verzekering direct af.

Motorverzekering
Vergelijk de goedkoopste motorverzekering online. Gebruikt u de motor alleen in de zomer dan is het mogelijk om een motorverzekering met winterstop af te sluiten.

Oldtimerverzekering
Netto Direct is gespecialiseerd in oldtimerverzekeringen. Op oldtimerverzekering kunnen wij al oldtimers verzekeren van 15 jaar en ouder. Ook dagelijks gebruik is mogelijk tot 20000 kilometers per jaar.

Scooterverzekering
Ook voor de scooter hebben wij een goedkope scooterverzekering. Wij vergelijken verschillende aanbieders en kunnen u zo de laagste premie aanbieden in onze vergelijking.

Bromfietsverzekering
Voor de bromfiets is een het mogelijk om online de goedkoopste bromfietsverzekering af te sluiten. Vergelijk eerst de goedkoopste aanbieder en sluit dan de verzekering direct online af.

Over ons
Netto Direct B.V. is een onafhankelijke bij de AFM geregistreerde bemiddelaar in leningen. Doordat wij samenwerken met veel financieringsmaatschappijen zijn wij in staat de consument een lening aan te bieden met gunstige voorwaarden. Lees alle informatie in ons dienstverleningsdocument

Onze adviezen worden op selectieve wijze verstrekt (dus niet objectief), wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 37104440 en officieel geregistreerd bij de AFM in het register Wet op het financieel toezicht (Wft) onder nummer 12012008.

Mocht u onverhoopt een klacht hebben dan kunt u contact opnemen met de directie van Netto Direct.nl. Voor onverhoopte geschillen zijn wij aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.
Wilt u contact met ons opnemen? Dit kan op vele manieren, onze medewerkers en adviseurs staan u graag te woord.

150+ maatschappijen
Verzekeraars vergeleken

Klanten over Netto Direct
Zelf vergelijken en overstappen is werkelijk kinderspel.

DELA Uitvaartplan

Emwerk.nl

Garage lommel

1tb ssd extern

welke voordelen voor het leasen van een website

http://www.linkbuildingtool.be

tuin en huis

www.digitalestart.nl

5w-30 c3

Link toevoegen

Link toevoegen