Goedkoopste reisverzekeringen vergelijken

Wanneer u met regelmaat op vakantie gaat of misschien 1 keer in de paar jaar. Het is verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Volgens de laatste telling gaan er ruim 11.000.000 Nederlanders per jaar op vakantie. Dit kan naar het buitenland zijn , maar ze kunnen ook in Nederland blijven. Wat wel naar voren komt is dat het aantal verre reizen minder vaak afgesloten wordt, dan in het verleden. Een reisverzekering kan wanneer u in Nederland blijft niet perce nodig zijn , want de zorgverzekering en de autoverzekering bieden vaak al genoeg dekkingsmogelijkheden.

Als u regelmatig ook naar het buitenland op vakantie gaat kunt u kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Het afsluiten van meerdere eenmalige reisverzekeringen kan duurder uitvallen dan een doorlopende reisverzekering

Goedkoopste reisverzekering vanaf € 1,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

Elke reisverzekering bestaat uit verschillende rubrieken. De meest bekenden zijn: geld, sport, geneeskundige kosten, buitengewone kosten, ongevallen, bagage, autopechhulp , vervangend vervoer en annulering.

Wij werken met veel verschillende aanbieders. Door zelf een keuze te maken welke rubrieken u verzekerd wilt hebben, zoeken wij voor u de beste aanbieders daarbij. U kunt vervolgens een keuze maken om deze resultaten te selecteren op basis van polisvoorwaarden maar ook op basis van premie.

De reisverzekering kunt u bij ons 7 dagen in de week , 24 uur per dag afsluiten. Indien u een keuze gemaakt heeft bij welke verzekeraar u verzekerd wilt zijn. Kunt u de verzekering direct bij ons aanvragen. De polis kan er post of zelfs per email naar u worden verzonden. Hierdoor kunt u zelfs op het vliegveld een verzekering aanvragen en toch verzekerd op vakantie gaan.

De reisverzekering kunt u op elke gewenste manier aan ons betalen. U kunt ervoor kiezen om deze per maand , per kwartaal , per halfjaar of per jaar aan ons te betalen. U dient er wel rekening mee te houden dat maand en kwartaalbetalingen via een automatische incasso lopen. Half jaar en jaarbetalingen kunnen eventueel via een acceptgiro lopen.