Goedkope reisverzekering

Reisverzekering afsluiten vanaf €1,- per maand

Goedkoopste reisverzekering vergelijken

Wanneer u met regelmaat op vakantie gaat of misschien 1 keer in de paar jaar. Het is verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Volgens de laatste telling gaan er ruim 11.000.000 Nederlanders per jaar op vakantie. Dit kan naar het buitenland zijn , maar ze kunnen ook in Nederland blijven. Wat wel naar voren komt is dat het aantal verre reizen minder vaak afgesloten wordt, dan in het verleden. Een reisverzekering kan wanneer u in Nederland blijft niet perce nodig zijn , want de zorgverzekering en de autoverzekering bieden vaak al genoeg dekkingsmogelijkheden.

Als u regelmatig ook naar het buitenland op vakantie gaat kunt u kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Het afsluiten van meerdere eenmalige reisverzekeringen kan duurder uitvallen dan een doorlopende reisverzekering

Elke reisverzekering bestaat uit verschillende rubrieken. De meest bekenden zijn: geld, sport, geneeskundige kosten, buitengewone kosten, ongevallen, bagage, autopechhulp , vervangend vervoer en annulering.

Wij werken met veel verschillende aanbieders. Door zelf een keuze te maken welke rubrieken u verzekerd wilt hebben, zoeken wij voor u de beste aanbieders daarbij. U kunt vervolgens een keuze maken om deze resultaten te selecteren op basis van polisvoorwaarden maar ook op basis van premie.

De reisverzekering kunt u bij ons 7 dagen in de week , 24 uur per dag afsluiten. Indien u een keuze gemaakt heeft bij welke verzekeraar u verzekerd wilt zijn. Kunt u de verzekering direct bij ons aanvragen. De polis kan er post of zelfs per email naar u worden verzonden. Hierdoor kunt u zelfs op het vliegveld een verzekering aanvragen en toch verzekerd op vakantie gaan.

De reisverzekering kunt u op elke gewenste manier aan ons betalen. U kunt ervoor kiezen om deze per maand , per kwartaal , per halfjaar of per jaar aan ons te betalen. U dient er wel rekening mee te houden dat maand en kwartaalbetalingen via een automatische incasso lopen. Half jaar en jaarbetalingen kunnen eventueel via een acceptgiro lopen.

Veelgestelde vragen reisverzekering

Wanneer gaat mijn reisverzekering.
Als u een reisverzekering heeft afgesloten dan gaat deze in zodra uw bagage de woning gaat verlaten.
Ik wil 75 dagen op vakantie kan dit ?
U dient er rekening mee te houden dat de meeste verzekeraars vaak maximaal 60 dagen achter elkaar op vakantie dekken.
Ik wil graag annulering bij mijn reisverzekering kan dit.
Wij verzoeken u dit kenbaar te maken per post of per email. Wij zullen uw polis aanpassen en annulering op de polis erbij laten zetten
Mijn polis dekt Europa. Nu ga ik buiten Europa op vakantie wat nu !
Wij kunnen de polis voor u aanpassen naar werelddeking.

Vallen extremen sporten automatisch onder de reisverzekering.
Nee, deze zijn vaak uitgesloten van dekking.
Wat is het verschil tussen een kortlopende en een doorlopende reisverzekering.
Een kortlopende staat gelijk een een aantal dagen. Buiten deze dagen bent u niet verzekerd. Bij een doorlopende reisverzekering bent u doorlopend verzekerd.U kunt dus onbeperkt op vakantie.
Zijn mijn kinderen standaard meeverzekerd op de reisverzekering.
Als deze niet met naam en toename vermeld staan op de polis dan niet. Deze moet met voorletters, achternaam en geboortedatum vermeld zijn.
Valt een caravanverzekering ook onder de reisverzekering.
Nee dit is een compleet aparte verzekering. De caravan zal nooit verzekerd kunnen zijn onder uw reisverzekering.

 

Stap voor stap een reisverzekering vergelijken

Bekijk de video reisverzekering via youtube

Onderweg online een reisverzekering kunnen afsluiten. H. Kamphuis, Kerkrade
Goedkoper en beter verzekerd kunnen zij via u. Beter kan niet. D. Punt, Tilburg
Een goede fijne klantenservice. S. Koenders, Leeuwarden
Goede en lage premies. K.L. Oostra, Eindhoven


150+ maatschappijen