Goedkoopste caravanverzekering afsluiten

De caravan voelt voor vele aan als een tweede huis. Een eigen plek in nieuwe of onbekende regio’s, of misschien wel om terug te keren naar uw meest geliefde camping. De caravan zorgt voor vele voor ultiem vakantiegenot. Het is dan ook heel belangrijk om een goede caravanverzekering af te sluiten. U wilt natuurlijk niet mee maken dat uw caravan verloren gaat door bijvoorbeeld brand en er vervolgens geen nieuwe caravan aangeschaft kan worden. Dat zou doodzonde zijn. Daar is het noodzakelijk dat u een goede caravanverzekering dient af te sluiten. Op deze website kunnen wij u hier direct mee helpen. Alle verzekeraars die een caravanverzekering aanbieden worden op onze website met elkaar vergeleken.

Zo kunt u bij ons vergelijken op basis van premie maar ook op basis van polisvoorwaarden. U dient er rekening mee te houden dat wanneer de caravan achter uw auto hangt deze automatisch alleen WA verzekerd is. Wanneer deze van de auto af is is dit niet meer van toepassing. U goede verzekering voor uw caravan regelen is dus van groot belang.

Uw caravan verzekeren vanaf slechts € 1,- p/m
Direct berekenen en afsluiten binnen 3 minuten

Er zijn een aantal dekkingen mogelijk, u kunt zich verzekeren voor de volgende gebeurtenissen:

brand , explosie , blikseminslag , zelfontbranding, storm , hagelschade, diefstal , botsen omslaan, te water raken en eventueel slippen. Omdat elke verzekeraar zijn eigen dekkingen aanbiedt is het lastig om te spreke over echt vaste dekkingen zoals WA + beperkte casco of all risk. U moet dus goed opletten dat u de gewenste dekking wel afsluit.

Daarnaast kunt u de volgende mogelijkheden nog extra afsluiten. U moet dan denken aan nieuwwaarde garantie dekking van 1 , 3 of 5 jaar. Dat wil zeggen wordt uw caravan als total loss beschouwt binnen de afgesloten periode dan zult u een vergoeding ontvangen van het aanschaffen van een nieuwe caravan. Dit dient wel dan hetzelfde type te zijn zoals u in uw bezit had.

Gaat u kiezen voor een hagel schade dat moet u er wel rekening mee houden dat als u deze dekking gaat afsluiten u een hagelbestendig dak dient te hebben. Indien dit niet het geval is, kunt u vaak deze dekking niet extra afsluiten. Uiteraard kunt u uw voorluifel en eventuele extra inboedel ook mee verzekeren. Alles valt in onze modules met elkaar te vergelijken.