Goedkoopste brommerverzekering afsluiten

Op dit moment zijn er meer dan 1.000.000 brommers aanwezig in Nederland. De brommer heeft de afgelopen jaren een enorme sprong gemaakt. Veel Nederlanders zien de brommer als alternatief voor de auto bijvoorbeeld. De snorbrommer is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Wij zien dat de snorbrommer voornamelijk geliefd is voor de leeftijd boven de 65. Het gebruik van een snorbrommer onder de jeugd komt veel minder voor. Wij zien dat de verkoop van nieuwe brommers voornamelijk de afgelopen jaren flink is toegenomen. Als u eigenaar bent van een brommer dan vraagt u zich waarschijnlijk af , op welke manier kan ik de brommer het beste verzekeren. Wij zullen u hieronder informeren over welke dekkingen er allemaal mogelijk zijn voor uw brommer.

Goedkoopste brommerverzekering vanaf € 1,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

Verschillende brommerverzekering dekkingen

WA -dekking

Dit is de dekking die minimaal volgens de wegenverkeerswet afgesloten dient te zijn. De wa dekking zorgt ervoor dat als u schade heeft gemaakt aan derden, deze schadeloos gesteld gaan worden. Kortom als u schade heeft gemaakt aan iemand anders met uw brommer en u bent hiervoor verantwoordelijk. Dan zal de WA verzekering de tegenpartij schadeloos gaan stellen.

WA + diefstal

Naast de WA dekking , bent u nu ook verzekerd voor schade door diefstal. Wanneer uw brommer helaas gestolen wordt, dan zal u schadeloosgesteld gaan worden.

WA + beperkt casco

Middels bovenstaande dekking bent u ruim verzekerd. Naast schade die u toegebracht heeft aan andere weggebruikers bent u nu ook verzekerd tegen de volgende schades:

• stormschade

• hagelschade

• brand

• blikseminslag

• diefstal, joy-riding en inbraak

• botsing met loslopende dieren of vogels

Bovenstaande dekkingen kunnen verschillen per maatschappijen. Wij werken met verschillende verzekeraars samen. Hierdoor kunnen er kleine verschillen ontstaan per maatschappij. Het is daarom aan te raden de polisvoorwaarden van de desbetreffende verzekeraar goed door te nemen.

WA + volledig casco

Naast de WA dekking en de dekkingen van beperkt casco, bent u nog ruimer verzekerd. De volgende gebeurtenissen vallen ook onder deze verzekering:

• aanrijdingen , slippen , en te water raken

• andere van buitenkomende onheilen

Deze is de meeste uitgebreide dekking die er bestaat. U kunt bij ons de premie op verschillende manieren betalen. Zo kunt u kiezen voor maand, kwartaal, half jaar of jaarbetalingen. Maand en kwartaal betalingen zullen altijd via een automatische incasso plaatsvinden. Half jaar en jaarbetalingen kunnen eventueel plaatsvinden door middel van acceptgiro