Goedkope brommerverzekering

Brommerverzekering afsluiten vanaf €1,- per maand

Goedkoopste brommerverzekering afsluiten

Op dit moment zijn er meer dan 1.000.000 brommers aanwezig in Nederland. De brommer heeft de afgelopen jaren een enorme sprong gemaakt. Veel Nederlanders zien de brommer als alternatief voor de auto bijvoorbeeld. De snorbrommer is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Wij zien dat de snorbrommer voornamelijk geliefd is voor de leeftijd boven de 65. Het gebruik van een snorbrommer onder de jeugd komt veel minder voor. Wij zien dat de verkoop van nieuwe brommers voornamelijk de afgelopen jaren flink is toegenomen. Als u eigenaar bent van een brommer dan vraagt u zich waarschijnlijk af , op welke manier kan ik de brommer het beste verzekeren. Wij zullen u hieronder informeren over welke dekkingen er allemaal mogelijk zijn voor uw brommer.

Verschillende brommerverzekering dekkingen

WA -dekking

Dit is de dekking die minimaal volgens de wegenverkeerswet afgesloten dient te zijn. De wa dekking zorgt ervoor dat als u schade heeft gemaakt aan derden, deze schadeloos gesteld gaan worden. Kortom als u schade heeft gemaakt aan iemand anders met uw brommer en u bent hiervoor verantwoordelijk. Dan zal de WA verzekering de tegenpartij schadeloos gaan stellen.

WA + diefstal

Naast de WA dekking , bent u nu ook verzekerd voor schade door diefstal. Wanneer uw brommer helaas gestolen wordt, dan zal u schadeloosgesteld gaan worden.

WA + beperkt casco

Middels bovenstaande dekking bent u ruim verzekerd. Naast schade die u toegebracht heeft aan andere weggebruikers bent u nu ook verzekerd tegen de volgende schades:

  • stormschade
  • hagelschade
  • brand
  • blikseminslag
  • diefstal, joy-riding en inbraak
  • botsing met loslopende dieren of vogels

Bovenstaande dekkingen kunnen verschillen per maatschappijen. Wij werken met verschillende verzekeraars samen. Hierdoor kunnen er kleine verschillen ontstaan per maatschappij. Het is daarom aan te raden de polisvoorwaarden van de desbetreffende verzekeraar goed door te nemen.

WA + volledig casco

Naast de WA dekking en de dekkingen van beperkt casco, bent u nog ruimer verzekerd. De volgende gebeurtenissen vallen ook onder deze verzekering:

• aanrijdingen , slippen , en te water raken

• andere van buitenkomende onheilen

Deze is de meeste uitgebreide dekking die er bestaat. U kunt bij ons de premie op verschillende manieren betalen. Zo kunt u kiezen voor maand, kwartaal, half jaar of jaarbetalingen. Maand en kwartaal betalingen zullen altijd via een automatische incasso plaatsvinden. Half jaar en jaarbetalingen kunnen eventueel plaatsvinden door middel van acceptgiro

Veelgestelde vragen brommerverzekering

Loopt mijn brommerverzekering altijd in mei af.
Nee, uw brommerverzekering heeft altijd in het eerste jaar een contractduur van 12 maanden. Deze gaan in op de datum dat u de verzekering in wilt laten gaan.
Ik heb geen art. slot voor mijn brommer is dat een probleem.
Wanneer u een WA + of een all risk dekking heeft, dan dient u altijd een ART slot te hebben. De meeste verzekeraars eisen minimaal een ART.3 slot.
Mijn brommer staat in de schuur en ik gebruik deze niet meer, moet ik hem dan verzekerd houden.
Ja u dient de brommer altijd verzekerd te houden, tenzij u het kenteken heeft laten schorsen.
Ik wil met mijn brommer naar Frankrijk mag dit zomaar ?
Ja, u kunt gewoon met uw brommer naar het buitenland. Wij raden u wel aan de groene kaart mee te nemen.
Ik wil een andere brommer bij u verzekeren, hoe doe ik dit ?
U kunt per telefoon of email deze wijziging aan ons doorgeven. Wij hebben wel het nieuwe kenteken en meldcode van u nodig.
Mijn autoverzekering heeft schadevrije jaren, kan ik deze op mijn brommerverzekering zetten.
Als u inderdaad uw autoverzekering niet meer nodig heeft, dan kunt u de schadevrije jaren die over zijn. Over naar uw brommerverzekering zetten.
Ik wil mijn vriend op mijn brommer laten rijden mag dit?
Ja, u mag een vriend op uw brommer laten rijden. Hij of zij dient dan wel in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.
Mijn dochter rijd af en toe op mijn brommer mag dit !
Uw dochter mag als deze in het bezit is van een rijbewijs op uw brommer rijden. U dient er wel rekening mee te houden dat als u dochter niet op de polis mee is verzekerd kan dit een probleem kan vormen bij een eventuele schade-uitkering.

 

Stap voor stap een brommerverzekering vergelijken

Bekijk de video brommerverzekering via youtube

Honderden klanten deelden hun ervaring met een brommerverzekering vergelijken

Binnen een paar minuten een brommerverzekering kunnen afsluiten. R. Schouten, Almelo
Makkelijk geregeld en ook nog goedkoper. P. van Beek, Almere
€10 goedkoper uit. H. Willems, Spijkenisse
Alles is heel duidelijk en voor vragen kan je altijd bellen. T. van Vliet, Gouda


150+ maatschappijen