Goedkope bromfietsverzekering direct vergelijken

Wist u dat er momenteel meer dan 1.000.000 bromfietsen in Nederland rondrijden. Dat de provincie met de meeste bromfietsen op dit moment , de provincie Zeeland is. Naar verhouding heeft Nederland de meeste bromfietsen rondrijden. In Europa wordt Nederland snel opgevolgd door Italië en Spanje , wat natuurlijk typische ’’ bromfiets ’’ landen zijn. Want het is een gegeven hoe vaker er mooi weer is, hoe meer mensen kiezen voor een bromfiets als vervoersmiddel. Nederlanders tussen de 40 en 60 jaar rijden het meest op hun bromfiets. Al deze bromfietsen dienen verzekerd te worden. Hieronder zullen wij u informeren over welke dekkingen er allemaal mogelijk zijn voor uw bromfiets.

Goedkoopste bromfietsverzekering vanaf € 1,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

Bromfietsverzekering dekkingen

WA- dekking

Deze dekking is altijd de minimaal verplichte dekking. Middels deze dekking bent u verzekerd van schade die u helaas heeft toegebracht aan derden.

WA + diefstal

Naast schade die toegebracht is aan derden, bent u ook verzekerd tegen diefstal. Wanneer helaas uw voertuig gestolen is, kunt dit melden bij de verzekeraar. Na een wettelijk wachttermijn van 4 weken. Kan de verzekeraar de schade met u gaan afwikkelen. Voor een snelle afhandeling raden wij om altijd contact met ons op te nemen.

WA + beperkte casco

Naast schade die toegebracht is aan derden, bent u nu ook verzekerd voor schade ontstaan door:

• Brand , explosie,kortsluiting

• Diefstal , inbraak , joyriding

• Aanrijding met wild, vogels of loslopende dieren

• Overstroming , aardbeving , storm , hagel

Er kunnen kleine verschillen zitten tussen verzekeraars onderling. Wij raden u dan ook altijd aan om de polisvoorwaarden van de desbetreffende verzekeraar door te nemen.

WA + volledige casco

Naast de hierboven omschreven WA en WA + beperkte casco dekkingen bent u via deze dekking ook extra verzekerd voor :

• Botsen en omslaan

• Te water raken

• Andere van buitenkomende schades

Ook bij de WA + volledige casco dekking kunnen verschillen zitten in aanbieders. Het is daarom dan ook aan te raden, de polisvoorwaarden van de desbetreffende verzekeraar goed door te nemen. Deze kunt u direct inzien via onze software.