Goedkope bootverzekering

Bootverzekering afsluiten vanaf € 1,- per maand

Goedkoopste bootverzekering afsluiten

Bent u de troste eigenaar van een mooi zeiljacht, motorboot of heeft u misschien wel een mooie sloep. Als eigenaar bent u trots op uw boot. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw boot ook goed verzekerd wilt hebben. Het zou zonde zijn als uw pleziervaartuig verloren gaat en bovendien ook niet goed verzekerd zou zijn.

Voor een goede en correcte bootverzekering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben reeds vele aanbieders in ons assortiment. Wij kunnen u altijd de beste dekkingen aanbieden tegen de laagste premies. Doordat wij met alle verzekeraars samenwerken kunt u een geheel onafhankelijke keuze maken welke verzekeraar het beste bij u past. De bootverzekering is bij ons binnen een paar minuten af te sluiten. Houdt de gegevens van de boot en motor bij de hand, vul vervolgens uw persoonlijke gegevens is en u kunt direct het water op. Wilt u hulp bij het afsluiten van een verzekering voor uw pleziervaartuig. Dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons. Telefonisch kunnen wij direct verder helpen. Onze medewerkers vinden het geen enkel probleem om u telefonisch te woord te staan.

Wilt u zelf de verzekering afsluiten dan kan dit uiteraard. twijfelt u nog welke dekking het beste bij u past ? Wij zullen hieronder kort omschrijven welke dekkingsmogelijkheden allemaal van toepassing zijn voor de bootverzekering.

De volgende dekkingen zijn mogelijk om af te sluiten voor uw bootverzekering:

  • WA
  • WA / brand
  • WA / diefstal
  • WA / brand en diefstal
  • WA / casco
  • WA / casco volledig

De premie voor de bootverzekering kan betaald worden op verschillende aantal manieren. U kunt per maand , kwartaal , half jaar of per jaar betalen. Waar u wel rekening mee dient te houden is dat maand en kwartaal betalingen altijd via een automatische incasso lopen. De overige betalingstermijnen kunnen ook via een acceptgiro worden afgegeven.

De polissen worden uiteraard altijd naar u verzonden. U kunt deze per post of per email van ons ontvangen. Mocht u na het afsluiten van de verzekering nog vragen of aanpassingen willen. Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Na het afsluiten van de bootverzekering heeft u bij ons altijd 14 dagen bedenktijd. Wilt u binnen deze periode toch van de verzekering af dan is dit bij ons geen enkel probleem.

Veelgestelde vragen bootverzekering

Er staat een franchise op mijn polis, wat houdt dat precies is ?
Het schadebedrag dient hoger te zijn dan de franchise anders wordt deze niet door de rechtsbijstandverzekering in behandeling genomen.
Helaas ben ik momenteel in een juridisch geschil betrokken geraakt. Kan ik een rechtsbijstandverzekering af sluiten.
Voor een lopend conflict kunt u helaas geen verzekering meer afsluiten. Dit valt namelijk buiten de dekking middels het inlooprisico.
Valt mijn uit huiswonende studerende kind ook onder mijn rechtsbijstandverzekering.
Ja, deze valt inderdaad onder de verzekering net zo als: partner, thuiswonende minder jarige kinderen maar ook thuiswonende ongehuwde meerderjarige kinderen.
Ik ben op zoek naar de polisvoorwaarden van de rechtsbijstandsverzekering.
Deze zijn te vinden op onze website en andere kunnen wij u deze per email naar u opsturen.
Mijn man en ik gaan helaas scheiden, kan ik mijn rechtsbijstandsverzekering inschakelen.
Helaas valt scheiding buiten de dekking van een rechtsbijstandsverzekering.
Wie vallen er allemaal onder mijn rechtsbijstandverzekering.
Dit zijn de verzekeringsnemer + partner, minderjarige kinderen, meerdere jarige kinderen welke uit huis zijn om te studieren. Daarnaast eventueel ongehuwde thuiswonende kinderen.
Ik heb juridische hulp nodig. Ik wil graag de advocaat die bij mij in de straat zit kan dit !
Nee, uw rechtsbijstandverzekering zal uw voorzien van juridische hulp. Tenzij deze aangeven kan u onder toestemming contact zoeken met de advocaat.
Is een rechtsbijstandverzekering verstandig.
tegenwoordig kunt u heel makkelijk in een juridisch conflict verzeilt raken. Helaas zijn de kosten van een advocaat zeer hoog.
Ik wil mijn rechtsbijstandsverzekering per jaar betalen !
Dit is uiteraard geen enkel probleem. Kiest voor een jaarbetaling dan bent u niet goedkoper uit. Wij rekenen namelijk geen opslag voor een termijn betaling

 

Stap voor stap een bootverzekering vergelijken

Bekijk de video bootverzekering via youtube

Zeer makkelijk en duidelijk om een verzekering af te sluiten. K. Slippens, Oude Tonge
Ook in het weekend direct verzekerd kunnen zijn, prima. S. van Geel, De Meern
Zoveel kunnen besparen, dat had ik niet gedacht. S.F. Faber


150+ maatschappijen