Goedkoopste bootverzekering afsluiten

Bent u de troste eigenaar van een mooi zeiljacht, motorboot of heeft u misschien wel een mooie sloep. Als eigenaar bent u trots op uw boot. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw boot ook goed verzekerd wilt hebben. Het zou zonde zijn als uw pleziervaartuig verloren gaat en bovendien ook niet goed verzekerd zou zijn.

Voor een goede en correcte bootverzekering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben reeds vele aanbieders in ons assortiment. Wij kunnen u altijd de beste dekkingen aanbieden tegen de laagste premies. Doordat wij met alle verzekeraars samenwerken kunt u een geheel onafhankelijke keuze maken welke verzekeraar het beste bij u past. De bootverzekering is bij ons binnen een paar minuten af te sluiten. Houdt de gegevens van de boot en motor bij de hand, vul vervolgens uw persoonlijke gegevens is en u kunt direct het water op. Wilt u hulp bij het afsluiten van een verzekering voor uw pleziervaartuig. Dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons. Telefonisch kunnen wij direct verder helpen. Onze medewerkers vinden het geen enkel probleem om u telefonisch te woord te staan.

Wilt u zelf de verzekering afsluiten dan kan dit uiteraard. twijfelt u nog welke dekking het beste bij u past ? Wij zullen hieronder kort omschrijven welke dekkingsmogelijkheden allemaal van toepassing zijn voor de bootverzekering.

Goedkoopste bootverzekering vanaf € 1,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

De volgende dekkingen zijn mogelijk om af te sluiten voor uw bootverzekering:

WA

• WA / brand

• WA / diefstal

• WA / brand en diefstal

• WA / casco

• WA / casco volledig

De premie voor de bootverzekering kan betaald worden op verschillende aantal manieren. U kunt per maand , kwartaal , half jaar of per jaar betalen. Waar u wel rekening mee dient te houden is dat maand en kwartaal betalingen altijd via een automatische incasso lopen. De overige betalingstermijnen kunnen ook via een acceptgiro worden afgegeven.

De polissen worden uiteraard altijd naar u verzonden. U kunt deze per post of per email van ons ontvangen. Mocht u na het afsluiten van de verzekering nog vragen of aanpassingen willen. Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Na het afsluiten van de bootverzekering heeft u bij ons altijd 14 dagen bedenktijd. Wilt u binnen deze periode toch van de verzekering af dan is dit bij ons geen enkel probleem.